A Moving Sound

Taiwan

Shen Don, in het Engels vertaald A Moving Sound, is een entertainmentbedrijf dat op het gebied van originaliteit met kop en schouders boven het maaiveld uitsteekt.

A Moving Sound gooit hoge ogen met de sensationele, muzikale expressie die bestaat uit een combinatie van Taiwanese en Chinese muzieksoorten. Met traditionele Chinese muziekinstrumenten als de zhong ruan, de chinese gitaar, creëert de formatie een verrassend originele sound die je als muziekliefhebber niet snel zal vergeten. Daarnaast gebruikt Shen Don bekende westerse instrumenten om er een mooi geheel van te maken.

Leadzangeres Mia Hsieh danst en zingt op een orthodoxe wijze waardoor A Moving Sound zich met alle recht onderscheidend en vernieuwend mag noemen. Daarnaast is de Aziatische spiritualiteit van grote invloed waardoor de show de wereldmuziek die wij kennen een andere dimensie geeft. Creativiteit is vanzelfsprekend de rode draad in haar muziek. Zij ziet haar creativiteit als een ontkrachting van de dagelijkse sleur.

Shen Don combineert zang en dans en heeft een sensationele show voor je in petto, dus pak deze unieke kans en zet je schrap voor een onvergetelijke live performance!

OUDE OPTREDENS VAN A Moving Sound

  • 25 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN A Moving Sound

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van A Moving Sound. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.