Zundapp

Uit: Ridderkerk - Nederland

Chemical breakbeats en dansbare electropunkpop uit Ridderkerk.

Neem een blaasorgeltje een drumcomputer een gitaar en een sampleapparaat, gooi dit alles op een piepklein zolderkamertje, voeg hierbij twee ideale schoonzonen en meng dit geheel tot het rose ziet.

Zodoende werd Zundapp geboren in het najaar van 2001. Jeroen Voogt en Remko den Boef hebben op deze manier de Zundapp gestart. Elke maandagavond kwamen zij op het zoldertje van huize Den Boef bij elkaar om te werken aan nieuwe liedjes. Liedjes over hun favoriete spelletje Scatch, over zingende vogeltjes en vrachtwagens, maar ook liedjes over hun persoonlijke geloof in God.

Omdat het onmogelijk was om de liedjes met z'n tweeën uit te voeren, moest Zundapp uitgebreid worden. In Jeroen van der Werken en Robbie t Jong werden twee razend enthousiaste muzikale kerels gevonden, die het supercool vonden om achter op de Zundapp te springen.

Zundapp was compleet.

Na het eerste, fantastisch energieke optreden kon Zundapp meteen de prijs voor meest veelbelovende band, de Kleine prijs van Ridderkerk‚ in ontvangst nemen. Dat was uiteraard een enorme stimulans om door te gaan. Inmiddels zijn een aantal Zundapp-nummers opgenomen.

OUDE OPTREDENS VAN Zundapp

  • 11 - 14   aug
  • 17 - 18   jun
  • 12 feb `05
  • 20 - 21   sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Zundapp

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Zundapp. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Zundapp

Live gezien door: