Devolve

Uit: Son - Nederland

Hardcore uit Son!
Devolve is een band uit Son die in juni '99 is opgericht en bestaat uit een bezetting van 3 personen, die elk al de nodige ervaring in bandjes hebben opgedaan in de jaren ervoor.
Deze band speelt voornamelijk eigen werk, maar spelen ook zo nu en dan wat covers van bands waardoor ze geïnspireerd worden. De nummers zijn kenmerkend door hun afwisseling in tempo, de pompende beats en de pakkende riffs. Het wat oudere werk, zoals “Devils blood” en “Just for love “, wordt nog steeds tijdens optredens gespeeld, maar natuurlijk ook de nieuwere nummers zoals “Restless” en “This world of war”.
Devolve speelt hardcore met een vleugje metal, ze worden beïnvloed door bands als Biohazard, Deviate, Backfire, Madball, e.a.

OUDE OPTREDENS VAN Devolve

  • 18 feb `04
  • 27 - 28   dec

KOMENDE OPTREDENS VAN Devolve

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Devolve. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Devolve

CD-RECENSIES

Devolve End It Now cover

Devolve - End It Now

'End It Now' is een herkenbare hardcore cd. De cd bevat vijf nummers met een totale lengte van een stief kwartiertje. De zang en het gitaarwerk is weinig vernieuwend en...