Maddylane

Uit: Tilburg - Nederland

De oprichters van de band hebben hun roots liggen op opleiding IEMES in Tilburg. Dit was de broeiplaats voor de muzikanten Wouter Stam (Bass) Huub van de Heuvel (Gitaar) Ingo Dassen (Gitaar) & Jeroen van Boxtel (Drums) om hun muzikale kwaliteiten samen te voegen. Zangeres Maartje Meesen werd toegevoegd en de geboorte van Maddylane was een feit. Het rockende bandgeluid valt het beste te omschrijven als pakkende gitaarrifjes met catchy zanglijnen. De sleutelwoorden voor Maddylane live, zijn: energie, plezier en passie. Deze brengen ze dan ook gemakkelijk over op het publiek.

De band heeft al een grote rugzak aan ervaring bij zich, met bandleden afkomstig uit onder andere de Limburgse band Maze en de Bredase band Red Carpet. Begin 2008 is Maddylane de E-Sound Studios in Weesp ingedoken om 5 songs op EP op te nemen, genaamd: ‘Here Without’. Deze EP heeft voor succesvolle optredens, meer fans, een boeker en een manager gezorgd, waardoor ze van plan zijn om in 2009 een full-length album op te gaan nemen en nog harder te gaan rocken!

OUDE OPTREDENS VAN Maddylane

  • 22 mrt
  • 13 mrt `09

KOMENDE OPTREDENS VAN Maddylane

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Maddylane. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Maddylane

Live gezien door: