Sjanzz

De stijl van SJANZZ beschrijft zich misschien wel het beste als Contemporary Music, hetgeen iets heeft van deze tijd.
Het repertoire is dus te breed om in een 'hokje' te plaatsen maar bevat velerlei invloeden uit de Funk, Dance, Jazz, Soul, Pop en Rock……………. van jaren 70 tot nu!
Daarbij komt dus ook een grote verscheidenheid van artiesten aan bod zoals Jamiroquai, Steely Dan, Sting, maar ook Trijntje Oosterhuis, Maroon 5.......

En wat vandaag niet is kan morgen nog komen………., waarmee we duidelijk willen aangeven dat de repertoirekeuze van de Band meer beïnvloed wordt door de ‘Feel’ van een muziekstuk dan vanwege de artiest die het vertolkt of het genre waar deze vandaan komt. Bij het kiezen van nieuw materiaal wordt dus gekeken en geluisterd naar de ‘Groove’ van een nummer en hoe Sjanzz dit kan gaan bewerken of vertolken.

Sjanzz wil nu eenmaal meer uit een optreden halen dan enkel en alleen het ‘zoveelste Coverbandje zijn’.

De ‘Guys & Doll’ die als musici deel uitmaken van Sjanzz zijn al heel wat jaartjes doende met zowel de eigen muzikale vorm als ook de vormgeving van de Band.

Bezetting:
Sjan van de Boomen - Lead vocals
Walther Heymans - Strings
Frans Roosen - Keys & vocals.
Pascal van Haandel - Drums
Stephan van Erp - Percussion
Marc Machiels - Bass
Niek van Ingen - Sax & vocals

OUDE OPTREDENS VAN Sjanzz

  • 15 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Sjanzz

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Sjanzz. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.