Article 37

Uit: Eindhoven - Nederland

Article 37 is een alternatieve rockband uit Eindhoven, ontstaan uit de as van de voormalige punkband PLF. In 2006 besloten de 4 heren van PLF dat het hoofdstuk gesloten moest worden. Verschillende ideeën over de te varen koers in combinatie met een tijdsprobleem zorgde ervoor dat deze keuze werd gemaakt.
Ieder ging zijn eigen weg, al bleven Chris (gitaar) en Thijs (bas/zang) elkaar opzoeken voor het maken van experimentele, voornamelijk elektronische muzikale projecten. Na een aantal vruchteloze pogingen in de lange, beschonken zomer wordt dan eindelijk in de herfst van 2006 de basis gesmeed voor wat later Article 37 zou worden. Harde doch groovy, gitaar georiënteerde muziek.
De zoektocht naar een drummer begint, het onvermijdelijke telefoontje naar ex-PLF drummer Frank wordt gemaakt. Article 37 is geboren.
Met invloeden als Therapy? , Queens of the Stone Age en Bad Religion heeft deze Eindhovense band een eigen geluid, een eigen invalshoek.
Article 37. Guitar-driven, substance fuelled alternative rock.

OUDE OPTREDENS VAN Article 37

  • 23 mei `09

KOMENDE OPTREDENS VAN Article 37

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Article 37. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.