Wackmobil

Uit: Hilversum - Nederland    Genre(s): Metal - nu metal

Wackmobil bestaat sinds 1998 met verschillende bezettingen en heeft nu een hechte groep van vijf man die er helemaal voor gaat. De bezetting is als volgt: zanger Ruben van den Berg, Stefan Kemp en Erik Vos beiden op zeven-snarige gitaar, Tim de Zeeuw op bas en Jaap Stolk achter de Drums.

De muziekstijl is down-tuned nu-metal (gitaren in lage A met veel effecten). Wackmobil haalt inspiratie uit bands als Sepultura, Tool, Incubus, KoRn, Stone Temple Pilots en Staind. Wackmobil heeft een duidelijke eigen stijl gevonden die harde, zachte en zware stukken tot een mooi geheel omsmelt en zanger Ruben heeft de juiste mix tussen melodisch, emotioneel en agressief.


De podiumact is te omschrijven als zeer energiek. Op het podium geeft Wackmobil alles, net zoals dat elke week ook gebeurd met repeteren. De reacties en recensies zijn alleen nog maar van positieve aard geweest. Wackmobil heeft als band, en de leden individueel in andere projecten, al een behoorlijke podiumervaring opgebouwd van tientallen optredens en wil dit zo snel mogelijk uitbreiden. (Wackmobil won ‘drie publieksprijzen’ tijdens de eerste drie shows met drummer Jaap Stolk) Wackmobil is klaar om elke zaal in Nederland plat te spelen!

OUDE OPTREDENS VAN Wackmobil

  • 29 apr `07
  • 02 jul
  • 22 jan
  • 18 - 19   sep
  • 07 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Wackmobil

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Wackmobil. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Wackmobil

CD-RECENSIES

Wackmobil Creviced cover

Wackmobil - Creviced

De jongens van Wackmobil doen regelmatig mee aan verschillende bandcompetities en behaalt daarmee meerdere (publieks)prijzen. Hun talent werd dan ook snel ontdekt door...

Live gezien door: