GO Sista!

GO Sista! is een all-female feestband met 1 missie: het maken van aanstekelijke dansmuziek!

Enthousiaste muzikantes die staan voor herkenbare Disco, Funk, Soul, Danceclassics, pop en rock.

Op iedere gewenste locatie speelt GO Sista! de bekendste hits van oude en nieuwe dance-classics.

BIOGRAFIE
In het voorjaar van 2008 plaatste drumster Ayna enkele advertenties met het doel een female coverband te starten. In een recordtijd werd GO Sista! geformeerd.

Zangeressen Wendy en Saskia maakten na de eerste auditie deel uit van de band, evenals gitariste Tamara. Basgitariste Aaf werd na de tweede auditie aangenomen.


De missie, het maken van aanstekelijke muziek vanuit dertig jaar danceclassics, sprak iedereen direct aan. Na de zomervakantie werd er serieus gerepeteerd in de Starsound Studio’s in Utrecht.

Een try-out in Het Oude Pothuys werd door het publiek goed ontvangen. Ayna moest, vanwege gezondheidsproblemen, na dit optreden helaas stoppen met de band.

Enkele weken daarvoor, tijdens een openluchtfestival in Woerden, was Emmy op een drumkruk gespot. Internet was wederom behulpzaam en binnen twee weken had GO Sista! een nieuwe drumster.

De muzikale kwaliteit en de sound van de band werden professioneler doordat alle bandleden zeer gemotiveerd en enthousiast aan het werk gingen. GO Sista! bleek als all-female band veel optredens aan te trekken en kreeg daarop positieve reacties van opdrachtgevers en
publiek.


In het voorjaar van 2009 kwam altsaxofoniste en de derde zangeres Fleur de band versterken. Sinds kort is er een 7e Sista bijgekomen. Karina heeft de beschikbare plek op toetsen ingevuld en maakt de sound van GO Sista! compleet.

Het repertoire bestaat uit herkenbare funk, soul, danceclassics, rock en pop. Als allround coverband is GO Sista! inzetbaar op allerlei soorten feesten en partijen.

OUDE OPTREDENS VAN GO Sista!

  • 12 - 13   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN GO Sista!

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van GO Sista!. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.