Trippin' Ego

Nederland

Na twee jaar niet verder komen dan een jammende ritmesectie ( rene;drums/arjan;bas) en wat gerommel met verschillende gitaristen, wordt TRIPPIN:EGO dan toch een feit wanneer de gitarist ( leon ) erbij komt met dezelfde aspiraties als de inmiddels sterk op elkaar ingespeelde drummer en bassist. In datzelfde jaar nog, begin 1999, maakt de zangeres ( franca ) de band compleet. Eind 1999 neemt de band de eerst demo op en in zeer beperkte oplage is deze verspreidt.
De tijd vliegt voorbij en TRIPPIN'EGO maakt zich sterker door de nodige optredentjes hier en daar. Langzamerhand krijgt de band steeds meer structuur en dynamiek in de nummers, die vanaf de eerste dag bestaan uit eigen muziek & tekst waardoor een duidelijk “eigen” sound wordt geboren. Oude nummers maken plaats voor nieuw volwassener werk en in februari 2003 duikt de band de studio in voor de opnames van hun demo.
Met dit nieuwe materiaal is TRIPPIN'EGO er helemaal klaar voor; de podia, festivals en vooral het publiek!

OUDE OPTREDENS VAN Trippin' Ego

  • 20 sep
  • 22 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Trippin' Ego

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Trippin' Ego. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Trippin' Ego