Hillock

Uit: Baarlo eo - Nederland

Ondanks een schare trouwe fans treedt Hillock nog maar sporadisch voor het daglicht en dit Cambrinusconcert is een van die momenten.

Eind jaren tachtig was Hillock een succesvolle Noord-Limburgse country-folk band. In 2004 besloten drie leden uit de toenmalige band, Cor Vaessen (gitaar en zang), Gijs Klerken (gitaar) en Marleen Faber (zang en gitaar), om de draad weer op te pakken en gewoon weer eens goed muziek te gaan maken. Geïnspireerd door de hernieuwde samenwerking gingen ze op zoek naar muzikale aanvulling en vonden deze in Meindert Reurich (steelgitaar, mandoline, dobro en viool), Sue van Rens (gitaar en zang) en Maurice Reurich (bas).

Het genre is helemaal ‘Hillock’ gebleven met mooie en afwisselende covers uit het traditionele en moderne folk- en country-repertoire van o.a. Eva Cassidy, Dixie Chicks, Nanci Griffith en Mary Black. Zoals in de tachtiger jaren is Hillock weer helemaal terug met fraaie meerstemmige zang, prima ‘snarenwerk’ en een afwisselend repertoire...

OUDE OPTREDENS VAN Hillock

  • 11 okt `09

KOMENDE OPTREDENS VAN Hillock

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Hillock. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.