Rico, Typhoon & Muppetstuff

Nederland

Het komende seizoen staan Rico (Opgezwolle) , Glenn (Typhoon) samen met de folkband Muppetstuff in verschillende theaters in heel Nederland.

Rico kennen we als lid van ex-Opgezwolle en nu Fakkelbrigade, samen met collega Typhoon, winnaar van de Zilveren Harp laten ze de pompende beats een keer thuis en worden ze akoestisch begeleid door Muppetstuff.

De 20 jarige band Muppetstuff, die bekend staan als muzikale alleskunners geven bekende en nieuwe teksten van de twee rappers een nieuw geluid. De voorstelling "Wie heeft de bal" is het resultaat van deze verrassende samenwerking. De combinatie van deze muziekstijlen zorgen voor een indrukwekkende show en lekkere sfeer.

Behalve aan het theaterprogramma is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een cd. In januari komt het album uit. Het album bestaat uit veertien tracks. Als opwarmertje komt op 1 oktober een single uit met drie tracks. Eén van die tracks is nu al te beluisteren op http://wieheeftdebal.hyves.nl/

OUDE OPTREDENS VAN Rico, Typhoon & Muppetstuff

  • 06 - 09   sep
  • 18 feb `10

KOMENDE OPTREDENS VAN Rico, Typhoon & Muppetstuff

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Rico, Typhoon & Muppetstuff. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Rico, Typhoon & Muppetstuff

CD-RECENSIES

Rico, Typhoon & Muppetstuff Wie heeft de Bal? cover

Rico, Typhoon & Muppetstuff - Wie heeft de Bal?

Op 1 oktober was de première van de muziektheatertheatershow Wie heeft de Bal in Odeon in Zwolle. Typhoon, Rico &...

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: