Disco Haro

Nederland    Genre(s): Nederlandstalig - smartlappen Rock - grunge

Disco HaRo werd geboren op 28 augustus 1975 in een kelder in Nederweert. Tussen de wasbeurten door (het stopcontact werd gedeeld met een intensief gebruikte wasmachine) werden de eerste plaatjes gedraaid door de toen 8-jarige Harrold en 9-jarige Rob. Het was midden in de jaren 70 en Abba, the Rubettes en the Sweet bevolkten de hitparades. Een singeltje koste nog 5 gulden en elke nieuwe aanwinst werd gekoesterd. Toen het zondagsgeld in hoogte toenam kwam ook een geluidsdrager als de langspeelplaat in zicht. De dubbel-live lp's van Queen, Deep Purple en Status Quo werden toegevoegd aan de nog bescheiden muziekverzameling.
Na een (veel te) lange pauze van meer dan 10 jaar hebben ze sinds 2002 de draad weer opgepakt. De koppies van de toenmalige buurjongens zijn ouder geworden, het enthousiasme om plaatjes te draaien is echter nog steeds zo fris als toen. Disco HaRo anno 2003 staat garant voor een avondje zingen en swingen. De verzameling eerste singles en lp's is inmiddels uitgegroeid tot een indrukwekkende smeltkroes van disco, funk, soul, blues, rock, pop, country, ska, reggae, punk, schlagers, smartlappen, psychedelica, grunge, metal en accordeonmuziek.
Een voorlopig hoogtepunt is misschien wel het dubbeloptreden als afsluitende act op het podium van het Moulin Blues Café.

OUDE OPTREDENS VAN Disco Haro

  • 02 - 03   mei
  • 19 - 20   okt

KOMENDE OPTREDENS VAN Disco Haro

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Disco Haro. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Disco Haro

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: