VrouwEnZo

Vrouwenzo houdt van het leven en is niet bang om dit te laten horen. Dus trek die wijnfles maar open, want vrouwenzo komt eraan.
Met overgave komt de muziek uit hun lichaam alsof het hun verlengde is. Plezier zit in de teksten, maar ook in het spel en neemt de hele zaal daarin mee. Toen deze talenten erachter kwamen hoe groot hun vermogen was om mensen te ontroeren en te laten stralen in één avond, wisten zij dat ze dit met de wereld moesten delen. Het was dus niet meer dan logisch dat zij als duo moesten samenwerken. Na het een kwam het ander en voor ze het wisten was de eerste toon gezet.
Maar wie is Vrouwenzo? Debbie Smit, de vrouw van de teksten. Gedachten komen op papier en worden gedragen door de klanken van het zwart en wit. Wie is de vrouw van deze harmonieën? Sofia Dragt, weet liefde in haar spel te brengen. “Twee geschoolde zangeressen met prachtige harmonieën en de mooiste verhalen sleuren je door een achtbaan van emoties.”
Geen noot voor de Engelstaligen, zij doen het op z’n Nederlands. Met humor en emoties zoals alleen een vrouw het kan, maar weten ook de mannen te boeien. Één ding is zeker: deze Vrouwelijke Acda en de Munnik is op weg om Nederland te veroveren.
Niets te veel en niets te weinig. Dat is Vrouwenzo.

OUDE OPTREDENS VAN VrouwEnZo

  • 19 feb
  • 01 jun
  • 01 jun `13
  • 06 - 07   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN VrouwEnZo

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van VrouwEnZo. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN VrouwEnZo