LastDayHere

Uit: Celje - Slovenië

LastDayHere is een band die buiten het stereotype van de moderne rock stapt. Goed onderbouwde instrumentale nummers worden afgewisseld met een geweldige zang, die zelfs door de meest pretentieuze luisteraar gewaardeerd kan worden. Hun muziek is uitstekend, authentiek en kan vooral worden onderscheiden door haar zang. Dit kan ook van hun live optredens gezegd worden. Voor LastDayHere geldt dat elk optreden net zo belangrijk is als dat het hun laatste zou zijn, wat in overeenstemming is met de naam van de band, gebaseerd op het gezegde "leef elke dag alsof het je laatste is". Alles wat we hebben is dit moment en dient tot het uiterste benut worden. Het resultaat is een overtuigende en krachtige live performance elke keer als ze het podium betreden. Er is alleen vandaag en het is tijd voor LastDayHere!

In zeer korte tijd, is hun debuut album "From Created Pieces" zeer positief ontvangen door lokale en buitenlandse media. Een van de eerste beoordelingen zegt: "Deze jongens bereiken een zeer goede balans tussen schrijven, uitvoering en productie, die gelijk staat aan de beste acts in de heavy metal scene. Met heavy gitaar partijen en een fantastische productie is LastDayHere in staat om je nek in tweeën te breken. Rotatie op Melted Metal is frequent en niemand kan geloven dat ze nog niet getekend zijn! Als deze jongens dit doorzetten, zijn ze op weg naar dezelfde plek die Metallica, Nickelback, en AC / DC innemen!" (Melted Metal Web Radio).

OUDE OPTREDENS VAN LastDayHere

  • 11 sep `10

KOMENDE OPTREDENS VAN LastDayHere

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van LastDayHere. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: