WestCoast

De naam `WestCoast` is letterlijk ontleend aan de westkust van ons land. Het was daar aan het Katwijkse strand dat de bandkern voor het eerst blijk gaf van enige muzikale inslag. De `kampvuurcultuur` die het Katwijkse strandleven eind jaren 70, begin jaren 80 nog kenmerkte zorgde ervoor dat de accoustische gitaar immens populair werd en daarmee ook de liedjes uit die tijd. Jongens en meiden , een lekker vuurtje, een biertje en natuurlijk de muziek. Voor velen de ultieme uitgaansavond in de zomermaanden.
Gewoon lekker spelen. Geen aspiraties of doelstellingen. Af en toe naar buiten (op)treden, prima, maar vooral niet te vaak. Toch moest er op een gegeven moment wel een naam komen. Na een aantal gelegenheidsnaampjes werd uiteindelijk gekozen voor WestCoast. Het aantal “gigs” neemt de laatste jaren behoorlijk toe , maar WestCoast hecht er waarde aan “overkill” te voorkomen. Het moet tenslotte wel “leuk” blijven. Verrassende en meerstemmig gezongen liedjes uit alle genres en windstreken zijn het handelsmerk van deze zeskoppiuge band.

OUDE OPTREDENS VAN WestCoast

  • 25 - 28   aug
  • 29 jun
  • 28 - 29   dec
  • 30 apr
  • 05 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN WestCoast

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van WestCoast. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN WestCoast