teenagersintokyo

Australische mix van elektro en postpunk. Australische indie-elektro met een dikke basis in new wave, gebracht door vier vamp-achtige dames en één heer, die de drumstokjes en -knopjes mag hanteren. Teenagers in Tokyo is hun spitsvondige naam en in 2005 verscheen hun eerste EP in eigen land. De zang is licht snijdend en etherisch tegelijkertijd en de muziek is een fijne mix van bouncy elektro en donker gekleurde postpunk met straffe ritmes. De vier dames leerden eigenlijk pas hun instrumenten bespelen onder begeleiding van drummer Rudy Udovich, en slechts een jaar of vijf later zet de band een wel heel vette en dansbare klank neer. Eind mei verscheen het debuutalbum ‘Sacrifice’.

OUDE OPTREDENS VAN teenagersintokyo

  • 17 - 19   sep
  • 17 jun `10

KOMENDE OPTREDENS VAN teenagersintokyo

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van teenagersintokyo. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN teenagersintokyo

teenagersintokyo NIEUWS

CD-RECENSIES

teenagersintokyo Sacrifice cover

teenagersintokyo - Sacrifice

Het is allemaal niet super snel gegaan voor teenagersintokyo . In 2006 speelde de band al in de locale scene in Sydney, maar pas nu is er een debuutalbum. Gelukkig voor...