No fancy car

Uit: Hageland - België    Genre(s): Rock - rock

No Fancy Car is een driekoppige band met roots in het het Hageland. Doorheen de afgelopen jaren zijn deze drie individuen samengesmolten tot een goed geoliede pletwals van geluidsgolven. De combinatie van Zowie's zang- en songschrijverstalenten en solide gitaarwerk met Peters basgeluid en Daniel's ritmische getrash op de drumvellen neemt je mee langs de hoogste toppen van melancholische melodieën tot de diepste dalen van snoeihard beukende gitaarriffs, en zal je murw achterlaten voor je goed en wel beseft wat er gaande is.

De freakypsychorock van No Fancy Car kan reeds bogen op een trouwe schare fans, maar trots als we zijn op de release van onze jongste demo-cd "Corona", staan we te trappelen om op te treden en mensen in alle uithoeken van ons landje warm te maken voor onze muziek. Daarbij is geen jeugdhuis/café ons te klein of festivalpodium te groot!

No Fancy Car:

Zowie Vangeel
Zanger-gitarist, 24 jaar, uit Scherpenheuvel

Peter Laermans
Bassist, 24 jaar, uit Scherpenheuvel

Koen Muylaert
Drummer, 27 jaar, uit Diest

OUDE OPTREDENS VAN No fancy car

  • 01 aug
  • 02 mei
  • 19 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN No fancy car

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van No fancy car. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN No fancy car

Live gezien door: