Pauline

Nederland

Pakkend, melodisch, akoestisch en meeslepend. Dit zijn de woorden waarmee je de muziek van Pauline het best zou kunnen omschrijven. Met haar diepgaande en eerlijke teksten, haar pakkende melodieën en haar oor voor de betere popsong zweeft de muziek tussen de werelden van pop en singer/songwriter en weet ze live het publiek te betoveren.

Pauline’s lang verwachte debuut-EP ‘COLORBLIND’ is sinds begin 2010 uit. ‘Colorblind’ bestaat uit vijf nieuwe songs; volledig gecomponeerd, geschreven, gearrangeerd en geproduceerd door Pauline zelf; een moderne ‘self-made woman’ dus. Originele popmuziek waarin tevens te horen is dat Pauline handig en met stijl invloeden uit blues, jazz, folk, soul, rock, singer/songwriter en kleinkunst door haar muziek mengt.

OUDE OPTREDENS VAN Pauline

  • 18 okt `23
  • 10 jun `11

KOMENDE OPTREDENS VAN Pauline

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Pauline. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Pauline

CD-RECENSIES

Pauline Colorblind cover

Pauline - Colorblind

Al van kind af aan is Pauline Klever bezig met muziek. Ze nam al snel zang en gitaarlessen en na het afronden van de middelbare school werd ze aangenomen op het...

Live gezien door: