Stinkend Reich

Waar denkt men aan bij bier, in combinatie met een goede hamburger, worst, in zowel droge, gerookte als gebraden vorm en de aanwezigheid van vrouwelijk schoon? Dat is juist: bier, vlees en vrouwen. Niets meer en niets minder. Dat is wat Stinkend Reich vertegenwoordigt.

Opgericht eind 2009, met het doel een algehele lofzang aan de goede dingen des levens op te dragen, combineert Stinkend Reich een stevige muzikale basis van drums en (bas-)gitaar met nietsverhullende Nederlandse teksten (waaronder nu al klassieke titels als ‘bier’, ‘hamburger’ en ‘worst’).

De drie bandleden uit Zwolle, eerder onder andere al bekend van bands als To Elysium, The Subconscious Minds en My Great Devastator, en nu actief in het altijd melodieuze Neverlost, het in your face beukende Locked & Loaded en de niet altijd te evenaren Dirty East godverdomme, bundelen hiervoor hun krachten.

Niet te beroerd hele varkens aan het spit te rijgen of bier, in meer kwantitatieve dan kwalitatieve zin, op waarde te schatten, brengen de leden van Stinkend Reich (Mattijs ‘de beenhamhakker’ van Keulen, Marcel ‘hoezo kan ik tijdens het drummen mijn hamburger niet met een liter bier wegspoelen’ Winkes en Jasper ‘een biertje bij het ontbijt doet wonderen’ Vosselman) oorstrelende liederen ten gehore waar de doorgewinterde hedonist, overtuigde levenskunstenaar of simpelweg de liefhebber van de goede dingen des levens, zich zeker mee zal kunnen identificeren.

OUDE OPTREDENS VAN Stinkend Reich

  • 17 - 18   nov
  • 21 mei `11
  • 21 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Stinkend Reich

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Stinkend Reich. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Stinkend Reich