Tim Calis & Reinders

Uit: Almere - Nederland

Tim Calis (1989, Almere) en Luuk Reinders (1990, Duiven) ontmoeten elkaar in 2007 op de Herman Brood Academie in Utrecht. Kort daarna besluiten de twee als duo naar buiten te treden. De scherpzinnige teksten en catchy hooks van Tim worden vanaf dan begeleid door de melodieuze en experimentele klanken van Luuk. In het voorjaar van 2011 wordt het duo geselecteerd voor de Popronde van 2011 en worden ze door 3VOOR12 geselecteerd voor de Hollandse Nieuwe compilatie.

'Een Miljoen' is het officiële debuut van Tim Calis & Reinders. De 4 nummers tellende EP bevat onder meer de eerder verschenen single 'Groen Gras' en vormt een representatieve muzikale afspiegeling van het repertoire dat het duo zelf als moderne Nederlandstalige popmuziek betitelt. De EP stond op de speciale EP Luisterpaal, die jaarlijks wordt samengesteld door 3VOOR12. Het eerste album wordt in het najaar van 2012 verwacht.

OUDE OPTREDENS VAN Tim Calis & Reinders

  • 05 nov
  • 09 - 30   sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Tim Calis & Reinders

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Tim Calis & Reinders. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Tim Calis & Reinders