ARTIEST: Once

Nederland

Once (a Pearl Jam tribute) is een project van Once in a blue moon (Adam meets the appletree). Na 8 jaar optreden en werken aan eigen nummers, soms aangevuld met covers van o.a. Pearl Jam, was het tijd voor een kleine pauze om weer nieuwe inspiratie op te doen. Stil zitten was geen optie en dus werd er snel een 2e gitarist gezocht (Jos Janssen) voor een nieuw project : Once (a Pearl Jam tribute).

Once speelt nummers van de band "Pearl Jam". Pearl Jam is bekend van nummers zoals: Alive, Jeremy, Given to fly en Rearviewmirror; de speciale projecten zoals soundtracks van de films "Singles", "Last man standing" en het opnemen van benefietsingles zoals "Last Kiss" en "Crazy Mary". Once speelt nummers van elke CD van Pearl Jam (Ten, VS, Vitalogy, No code, Yield, Binaural en Riot Act) en wisselt deze af in een energiek en boeiend optreden, zoals iedereen gewend was van Once in a blue moon (Adam meets the appletree).

OUDE OPTREDENS VAN Once

Beijk alle oude (44) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Once

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Once. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Once

Beijk alle oude (44) oude optredens

Once NIEUWS

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: