ARTIEST: Orgaanklap

Nederland

Rockerman Rockstar stak eens zijn wijsvinger en pink in de grond. Daar groeide een Orgaanklap uit. Zij voedt zich met glitters en flikkers en groeit langzaam zo groot dat niemand er meer onderuit kan. Orgaanklap leeft!
Sindsdien hebben de mannen van Orgaanklap de eerste vier treden van de ladder naar rock & roll faam beklommen. Het lachen is ze vergaan, de tranen zijn gedroogd en naast harten zijn ook polsen en ruggen gebroken. Maar Orgaanklap slaat terug. Na het tragische ongeluk van de drummer staat Orgaanklap tussen berg en dal met hun gitaren als pikhouweel en hun toms als gps die zegt: 'recht omhoog!' Grootheidswaanzin, heroïneverslaving en zelfmoord lachen ons tegemoet. Groupies zingen rock & roll liederen om ons zwetend schip op de klippen der liefde te laten lopen.
Maar niks brengt ons meer van ons pad en bij elke stap die wij zetten schudt de Nederlandse muziekindustrie op haar grondvesten en breekt het angstzweet uit bij iedereen die ons in het verleden heeft afgeschreven. Maak je gereed, want you are about to be fukt in de anus!

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (62) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Orgaanklap. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (62) oude optredens

FOTO'S VAN Orgaanklap

Foto Orgaanklap te Beeckestijn Pop 2012 Foto Orgaanklap te Beeckestijn Pop 2012 Foto Orgaanklap te Beeckestijn Pop 2012 Foto Orgaanklap te Beeckestijn Pop 2012 Foto Orgaanklap te Beeckestijn Pop 2012
 
Bekijk alle 5 foto's van Orgaanklap

Orgaanklap NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: