BZB Into Folkrock

  • Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
Uit: Volkel - Nederland    Genre(s): Folk/Wereldmuziek - folk

De zevenkoppige band uit Volkel en Uden heeft door de jaren heen al menig man versteld doen staan. Elke feesttent wordt met een mix van allerlei muziekstijlen omgetoverd in een feest.
In 1997 verscheen de eerste CD in eigen beheer De Baksteen Van De Samenleving. Hier zijn 15.000 exemplaren van over de toonbank gegaan. Hierna kwam het album Eeuwig Duurt Het Langst uit en ook twee akoestische albums doen het goed. Het album Kroonjuweel komt uit 2005. Op de recentste CD staat het succesnummer Echte Vrienden waarin te horen is dat de band de Ierse folk nog niet verleerd is.

OUDE OPTREDENS VAN BZB Into Folkrock

  • 06 - 08   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN BZB Into Folkrock

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van BZB Into Folkrock. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

FOTO'S VAN BZB Into Folkrock

Foto BZB Into Folkrock te Paaspop Schijndel 2012 Foto BZB Into Folkrock te Paaspop Schijndel 2012 Foto BZB Into Folkrock te Paaspop Schijndel 2012 Foto BZB Into Folkrock te Paaspop Schijndel 2012 Foto BZB Into Folkrock te Paaspop Schijndel 2012 Foto BZB Into Folkrock te Paaspop Schijndel 2012
 
Bekijk alle 6 foto's van BZB Into Folkrock

Live gezien door: