Adam Ant

Uit: Marylebone, London - Engeland    Genre(s): Experimenteel - (new) wave

Adam Ant is bekend geworden als zanger bij Adam and the Ants en later als solo artiest. Met het "Friend or Foe" album krijgt hij groot succes in Amerika en de single "Goody Two Shoes" doet het overal goed. In Engeland komt dit nummer zelfs op positie 1 terecht. Ook "Desperate But Not Serious" wordt een succes. De volgende albums "Strip" en "Vive Le Rock" doen het minder goed.

Hierna volgt een acteer carrière. Maar in 1990 komt Adam Ant weer terug met het album "Manners & Physique" en "Wonderful". De gelijknamige single doet het weer goed en een tour door Amerika volgt.

Zijn debuutalbum "Friend or Foe" wordt omschreven als glam pop, één van de beste new wave albums en als één van de beste platen die Ant gemaakt heeft.

OUDE OPTREDENS VAN Adam Ant

  • 15 - 18   aug
  • 09 dec `12
  • 08 dec `12
  • 07 dec `12
  • 24 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Adam Ant

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Adam Ant. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Adam Ant

Adam Ant NIEUWS

CD-RECENSIES

Adam Ant Adam Ant Is The... cover

Adam Ant - Adam Ant Is The...

Adam Ant was in de eighties een grote naam. Sindsdien bleef het hier vrij stil rond de Brit met piratenlook. Anno 2013 laat hij 17 jaar na zijn laatste album weer eens...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: