Off Dog

Nederland

Off Dogs is een muzikaal project dat een ½ jaar geleden is opgestart door een drietal muzikanten: Twee limbo’s en een hoofdstedeling oftewel een A'dammer.
De muzikale voorkeur van dit drietal is erg divers: van Rock en Gotic tot Wereld Muziek. Dit is dan ook terug te horen in de stevige nummers met afwisselend gebruik van talen, en niet voor de handliggende samples en instrumenten. Het drietal heeft een ruime band & podiumervaring opgedaan in de loop der jaren in diverse andere bands, waaronder “Captain P” en de “Sons of the Rain” Het optreden bij Geusselt Rock wordt de primeur.

De werkwijze van Off Dogs wijkt af van die van de traditionele bands. De core-leden van off Dogs werken in een eigen studio hun ideeën uit, waarbij in eerste instantie gebruik wordt gemaakt van drums en bas uit modules. De ideeën van deze eigenzinnige honden worden dan vastgelegd en uitgewerkt tot stevige songs met een band eigen geluid, voor optredens en ander “live werk” zijn er gastoptredens van diverse gerenommeerde muzikanten

OUDE OPTREDENS VAN Off Dog

  • 06 jul
  • 05 - 06   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Off Dog

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Off Dog. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Off Dog