Leo's Drugstore

Leo's Drugstore is een energieke swingende 7-mansband met een bijzondere eigen sound en repertoire. De bandleden zijn afkomstig uit de driehoek Haarlem, Leiden en Utrecht en brengen samen veel muzikale ervaring op het podium.

Regelmatig treden ze op in Jazzcafe's en Jazzclubs en stonden ze op Jazzpodia- en festivals (o.a. Meerjazz in Hoofddorp, Jazz in het Dorp Amstelveen, Haarlem Jazz, Jazz aan de Plazz in Nieuwkoop, Jazzin' Woerden, Perdido Hillegom en de Haarlem Jazz Club). De band heeft twee CD's gemaakt.

Het repertoire bestaat uit een mix van instrumentale en vocale nummers van o.a. Herbie Hancock, Duke Pearson, Chick Corea, Miles Davis, Art Blakey & the Jazz Messengers en andere bekende jazz-namen, maar ook Astor Piazzolla, Janis Ian, JazzInvaders, Nicola Conte, Manu Katche en Joao Gilberto.

De unieke sound van de drie blaasinstrumenten trompet, saxofoon en trombone in combinatie met vibrafoon, de eigen maatwerk arrangementen en het niet alledaagse repertoire maken de band uniek in zijn soort.

Laat u verrassen door de mannen van Leo's Drugstore en hun aanstekelijk swingende muziekmix van latin, funk en jazz!

OUDE OPTREDENS VAN Leo's Drugstore

  • 05 - 08   mei
  • 28 okt `12

KOMENDE OPTREDENS VAN Leo's Drugstore

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Leo's Drugstore. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Leo's Drugstore