Souldaten

Souldaten is opgericht in 2010, toch hebben de twee MC’s al een langere geschiedenis in de HipHop-industrie. De blauwdrukken zijn afkomstig uit het jaar 2004. Toen was het vooral muziek maken, optreden en veel lol hebben. Na een korte periode van rust heeft het duo zichzelf hervonden, vernieuwd en hernoemd tot ‘Souldaten’, dat letterlijk staat voor ‘strijders voor de puurheid van muziek’. Echte muziek wordt met liefde gemaakt, niet met een commerciële instelling. Goede muziek luister je niet alleen, dat voel je. ‘Muziek maak je met je hart, niet met je hoofd’ aldus beide heren.De crew, twee heren beiden geboren en getogen in Leeuwarden, zijn van nature nuchtere optimisten. Het dagelijks leven en eigen bezieling zijn de grootste bron van inspiratie. Hun woorden bevatten levenslessen en -beschouwingen, meestal in positieve zin. Omdat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn kan zijn, wordt de andere kant ook besproken. De gevoelens die het leven oproept, vertolkt met een algemeen Nederlandse tongval door beide heren, worden aangevuld door melodieuze, pakkende refreinen. Ron Blanco en Robb, zijn tegelijkertijd de MC’s en voornaamste producers van Souldaten. De teksten vloeien voort uit de handen van beide MC’s zelf, waarnaast er ook veel samen wordt geschreven. Naast de vele eigen producties wordt er af en toe dankbaar gebruik gemaakt van gastproducties. Tijdens liveshows veranderd de samenstelling in een driekoppige formatie, aangevuld door DJ Maupie.


http://souldaten.roots-united.nl/
Dit is de officiële website van Souldaten, hier vind je aanvullende informatie zoals bijvoorbeeld: data van optredens, muziek en video beelden.

OUDE OPTREDENS VAN Souldaten

  • 25 - 27   okt

KOMENDE OPTREDENS VAN Souldaten

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Souldaten. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.