ARTIEST: Echoland

Echoland is niet alleen de naam van de The Shadows & Hank Marvin Fan Service en allerlei bed and breakfasts in allerlei prachtige landen, maar ook de naam van een fonkelnieuwe band uit Noord Nederland. Echoland neemt u mee, voert u weg, laat u weg doezelen om weer op te veren en doet dit met zoete, zalvende maar ook met donkere en zwaardere sferen. Een mooie droom, een nachtmerrie in felle kleuren die u van verre hoort aankomen. Popliedjes met een randje en een psychedelisch tintje, welkom in Echoland.

Na zich jarenlang kapot gerockt te hebben als gitarist/zanger van noiserockpunktrashtrio Rooster Rampage kwam hij via de maan bij Echoland uit en dus toog hij aan de slag. Gewapend met zijn telefoon creëerde hij een berg nieuwe nummers om vervolgens een vijftal briljante geesten tegen te komen.
Naast de Graaf zijn in Echoland Marein van Wifferen (A Letter Home) op akoestische gitaar + achtergrondzang, Emile van Doorn (The Ease) op drums, Thomas Venema (Flying Trashcans) op bas, Régle Dedolo (Fuzzstacks, The Amazing Scene of Wizzards) op gitaar en achtergrondzang en vooral Elke Verwoerd op toetsen te vinden. Samen zorgen zij voor Echoland.

Eind oktober zal de eerst single van Echoland worden uitgebracht op Haadsted Records. Dit gaat gepaard met bijbehorende videoclip en cd-presentatie. Daarna begint Echoland aan de opnames van de tweede single. Echoland is namelijk op een missie. Binnenkort bij u in de buurt te zien op allerlei podia of anders wel bij u in de supermarkt.

OUDE OPTREDENS VAN Echoland

  • 15 - 17   dec
  • 10 mei `14
  • 08 - 09   jun
  • 01 dec `12
  • 25 - 27   okt

KOMENDE OPTREDENS VAN Echoland

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Echoland. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Echoland