Silvan

Nederland    Genre(s): Pop - britpop

De muziek van Silvan laat zich vanuit vele stijlen inspireren. De muziek laat zich (tot groot genoegen van de leden) niet zomaar in een hokje drukken, maar werd door een journalist eens omschreven als "britpop". Zelf zijn de leden wel tevreden met deze term en geven als inspiratiebronnen een uitgebreide lijst met namen als; Jeff Buckley, Heather Nova, Unbelievable Truth ,The Prayer Boat, Radiohead, Coldplay, Ben Folds Five, Muse en vele anderen. Een van de voorwaarden die de band aan zichzelf gesteld heeft is om een voortdurende progressie binnen de band en de muziek te behouden.

Stilstaan is zonde van de tijd, en er zijn genoeg nieuwe nummers en ideeën waar aan gewerkt kan worden. De leden zijn al jaren goede vrienden, kennen elkaars muzikale voorkeuren, begrijpen elkaars muzikale ambities en hebben allemaal het doel om bij te dragen aan het muzikale samenspel.

Silvan timmert aan de weg en blijft werken aan datgene wat ze zelf zo waarderen aan andere bands namelijk: de magie van het samenspel.

Bezetting:

Ilja Edwards - Zang / gitaar
Eelco Ladan - Drums
René van de Polder - Toetsenist
Sander Spoorendonk - Bass

OUDE OPTREDENS VAN Silvan

  • 21 feb `23
  • 21 mei
  • 09 aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Silvan

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Silvan. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Silvan

Silvan NIEUWS

Live gezien door: