Wheel (NL)

Uit: Amersfoort - Nederland

Wheel is een 4 mans formatie die sinds 2001 muziek maakt. Wheel is Hans, Hugo, Arjen en Gaston. Na veel persoonlijke en muzikale omzwervingen werd besloten de krachten maar vooral liefde voor muziek te bundelen.
De samenwerking tussen Hans (gitarist), en Gaston (singer/ songwriter) is uitgegroeid in een groep jongens die met uiteenlopende muzikale smaken liedjes neerzetten met een oprecht geluid. De door Gaston geschreven liedjes zijn aangevuld door het gitaarwerk van Hans, het basspel van Hugo en het slagwerk van Arjen waardoor intieme akoestische songs zijn ontwikkeld tot ruimtelijke pop/ rock liedjes.

OUDE OPTREDENS VAN Wheel (NL)

  • 08 - 09   sep
  • 11 - 12   aug
  • 25 mei
  • 22 apr `06
  • 18 jun
  • 06 - 07   sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Wheel (NL)

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Wheel (NL). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Wheel (NL)

Wheel (NL) NIEUWS

CD-RECENSIES

Wheel (NL) Resident Human cover

Wheel (NL) - Resident Human

Voor fans van Tool die niet kunnen wachten op hun volgende album, biedt de Engels/Finse band Wheel een goed alternatief. Dat klinkt enigszins denigrerend, maar moet...

Wheel (NL) Moving Backwards cover

Wheel (NL) - Moving Backwards

Wheel is het geesteskind van gitarist, zanger en Engelsman James Lascelles. Hij begrijpt maar al te goed dat goede muziek geboren wordt uit het overschrijden van grenzen....

Live gezien door: