Punjabis on Ice

Uit: purmerend - Nederland

Vraag een willekeurige Purmerender wat de beste Purmerendse rockband ooit is en hij antwoordt enthousiast: Ten Sharp. Daarom is het zó jammer dat dit stukje gaat over de Punjabis on Ice. In het jaar 2000 vond Dirk Groot tijd om zijn gitaar weer ter hand te nemen. Nadat hij gedurende een jaar zang- en gitaartalenten had ontwikkeld kreeg hij 2 mensen zo gek met hem de oefenruimte in te duiken om zijn in akkoestische creaties verpakte leed om te zetten in datgene wat nu de Punjab-sound heet.

De naam werd gestolen van een sketch uit het tv-programma Goodness Gracious Me, maar van verdergaande plagiaat kan de band bijna niet worden beticht. Het songmateriaal is hoofdzakelijk gevloeid uit de eigen pen en wordt slechts zelden met een cover gelardeerd. De Punjabis hielden in het begin de liedjes graag klein, eenvoudig en intiem. Nu de band is uitgebreid tot 6 koppen mag en kan het af en toe wat ruiger en bevat het repertoire alle ingrediënten die een slecht optreden in de weg staan.

OUDE OPTREDENS VAN Punjabis on Ice

  • 03 aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Punjabis on Ice

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Punjabis on Ice. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.