Seven to Eleven

De popformatie Seven to Eleven is een beginnende band uit Utrecht. Seven to Eleven valt op met originele liedjes die lekker in het gehoor liggen, maar nooit voorspelbaar zijn. Mooie melodielijnen en plotselinge tempowisselingen maken de liedjes van Seven to Eleven niet alleen fijn om naar te luisteren, maar ook spannend.

De leden van Seven to Eleven ontmoetten elkaar voor het grootste deel op het Amadeus Lyceum in Leidsche Rijn. Na in een aantal muziekprojecten te hebben samengewerkt, besloten Tessa van Breugel (zang), Tom Hendriks (gitaar) en Bart Verduin (bas) om samen een band te beginnen. Na de formatie met drummer Koen en pianiste Sanne te hebben uitgebreid, was Seven to Eleven klaar voor het maken van eigen nummers.

Op 20 december 2013 sleepte Seven to Eleven De Grote Prijs van Leidsche Rijn binnen in een volgepakt Azotod. De jury, onder leiding van Desiree Coumans, prees Seven to Eleven om de dynamische muziek, goede nummers en het niveau van de individuele muzikanten. Ook het publiek was enthousiast en Seven to Eleven ging met zowel de juryprijs als de publieksprijs naar huis.

Naast het winnen van De Grote Prijs van Leidsche Rijn, werd Seven to Eleven die avond ook toegelaten tot het prestigieuze Rock ‘n Roll Project van het Grafisch Lyceum Utrecht. In dit project krijgen talentvolle bands, die nog niet zijn doorgebroken, een steuntje in de rug van het Grafisch Lyceum. De bands krijgen een cd-opname bij Starsound Studio en studenten van het GLU nemen het artwork van het album voor hun rekening. Bij dit project hoorde ook twee optredens in Tivoli de Helling.

Op 20 april 2014 mocht Seven to Eleven in de Azotod terugkeren voor Paazotod, als het voorprogramma van Rigby en Handsome Poets.

OUDE OPTREDENS VAN Seven to Eleven

  • 10 nov
  • 23 - 24   jun
  • 27 mrt `16
  • 25 - 27   mrt
  • 14 jun `15
  • 29 mei `15
  • 20 apr `14
  • 18 - 21   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Seven to Eleven

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Seven to Eleven. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Seven to Eleven

Seven to Eleven NIEUWS