Lost

Nederland

De band LoST is begonnen in 1998 en heeft sindsdien op vele plaatsen opgetreden. De band, die tot 2002 ‘Nosebleed’ heette, heeft vele prijzen gewonnen. De meeste voor hun expliciete podium performance en hun indrukwekkende vaardigheden om het publiek mee te krijgen. Omdat zij vele optredens hebben gegeven in een korte tijd hebben ze een goede live reputatie in een groot gebied van Nederland.

LoST heeft door de jaren heen een eigen geluid gecreëerd. Het is moeilijk hun geluid te vergelijken met een bestaande stijl maar sommigen zeggen dat ‘groove-core’ of ‘jump-metal’ hun muziek het beste omschrijven. De band zelf wil niet in één stijl geplaatst worden. Voor hen is niet de stijl belangrijk maar de muziek zelf. Ze proberen zoveel mogelijk gevoel en emotie erin te leggen zodat het een belangrijk element in hun muziek is.

Ook de teksten zijn emotioneel en persoonlijk. “Ik zing altijd over mijn ‘fucked-up’ gedachten en gevoelens” aldus leadzanger LocoJ. Gitarist Junior maakt op zijn eigen manier het geluid compleet met laag en zwaar gitaargeluid gevarieerd met emotionele hoge geluiden. Al dit geweld wordt perfect ondersteunt met de verbazingwekkende vette bas partijen van Felix en de altijd verrassende funky metal ritmes van drummer MCB. Dit alles bij elkaar vormt een energievol, dynamisch, explosief en dansbaar geluid, het geluid van LoST.

Vandaag de dag is hun geluid natuurlijk verder ontwikkeld. Het dynamische geluid is veel volwassener zonder de energie en basis grooves van vroeger uit het oog te verliezen. Over hun podium performance kunnen we kort zijn. Nog steeds uitmuntend en energievol zoals een live band moet hebben om hun goede reputatie te behouden. “Wanneer LoST speelt is het altijd een avond om nooit te vergeten” aldus een fan van de band.

LoST is:
LocoJ – Lead Vocals
Junior – Guitar (Backing Vocals)
Felix – Bass (Backing Vocals)
MCB - Drums

OUDE OPTREDENS VAN Lost

  • 29 dec `22
  • 04 - 05   nov
  • 16 nov `18
  • 13 - 15   jul
  • 18 - 24   jul
  • 05 apr `13
  • 05 apr `13
  • 24 mrt `12
  • 21 jan `12
  • 30 jul
Beijk alle oude (19) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Lost

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Lost. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Lost

Beijk alle oude (19) oude optredens

FOTO'S VAN Lost

Foto Lost te Appelpop 2005
 
Bekijk alle 1 foto's van Lost

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: