Do We Fit In?

"DO WE FIT IN?" is een coverband uit Venray (Noord-Limburg), bestaande uit 4 bandleden in de leeftijd van 18-22 jaar. Pop is het hoofdgenre, daarnaast wordt er ook geregeld een muzikale uitstap gemaakt naar rockmuziek. Sinds maart 2016 spelen wij zowel akoestische versies van de nummers als band-versies. Ook wordt er geschreven aan eigen nummers.

"DO WE FIT IN?" bestaat sinds 27 augustus 2013. Per 20 december 2015 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze bassiste Michelle Ritman. En op 28 februari is het helaas voor Steven, onze lead-gitarist, ook tijd om afscheid te nemen. Voor beiden viel het repeteren en optreden helaas niet meer te combineren met de studie.
De band is in seizoen 2013/2014 verbonden geweest aan de Pop & Rock's cool van Kunstencentrum Jerusalem Venray, waar de band onder leiding van Ad Welten en Jan Voermans iedere week repeteerde en bandcoaching kreeg. Omdat de band zich graag verder wilde ontwikkelen buiten deze coaching, is halverwege het jaar een eigen oefenruimte gerealiseerd. Vanaf seizoen 2014/2015 zal de band niet meer direct verbonden zijn aan het KCJ en gaat deze dus zijn eigen weg.

De muziek die "DO WE FIT IN?" maakt is uiteenlopend. Rustige nummers als Racoons "Shoes of Lightning" komen voorbij, maar ook nummers van Ilse de Lange en OneRepublic. Alle nummers maakt de band op een of andere manier eigen. "Royals" van Lorde, een vrij rustig nummer, heeft de band omgebogen naar een knallende bandversie.

Op 27 juni 2014 stond "DO WE FIT IN?" op de Grote Markt op Venray Muzikaal Totaal en won de band de aanmoedigingsprijs. Juryleden zagen in "DO WE FIT IN?" 'de meeste mogelijkheden voor de toekomst'.
"

Zoals u leest bestaan wij voortaan aan 4 bandleden:
Vocals: Jessie Raateland
Guitar & backing vocals: Adriaan Scheepers
Keys: Marco Schaeffers
Drums: Ralph Houben

OUDE OPTREDENS VAN Do We Fit In?

  • 27 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Do We Fit In?

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Do We Fit In?. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.