Chaingang

Nederland

The Chaingang is een 4 mans formatie geformeerd rondom zangeres Lilian de Jong, die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een succesvolle en veelgevraagde band. De band bestaat uit (uiteraard) zeer jong ogende dertigers, die reeds vele jaren ervaring hebben en uit succesvolle en veel-spelende bands als Bull-It, Brintaboys, Caz, Winter People en Miss Treated komen.

Naast vocaliste Lilian (klein van stuk, groot van stem) beschikt the Chaingang over een leadzanger in de persoon van de onvermoeibare bassist Philip, terwijl de altijd bloedserieus kijkende gitarist Bert en de elastische bewegende drummer Wilco, achtergrondzang verzorgen.

The Chaingang speelt...

Dat je met een zangeres niet alleen maar de Woman of the 90's CD's hoeft te spelen bewijst de Chaingang door naast Skunk Anansie, Anouk en Cranberries ook nummers te spelen van de Manic Street Preachers, Radiohead en Muse. Behalve de hedendaagse rock staan ook klassiekers in het repertoire van The Police, Melissa Etheridge, Sass Jordan en U2.

The Chaingang staat voor...
Lilian: Emotie, Expressie, Explosie - vocalen
Philip: Onvermoeibaar, Energie (ADHD?) - bass en vocalen
Bert: Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg - gitaar en vocalen
Wilco: Elastiek, Swingend, Dynamiek - drums en vocalen

OUDE OPTREDENS VAN Chaingang

  • 28 mei
  • 16 - 23   nov

KOMENDE OPTREDENS VAN Chaingang

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Chaingang. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Chaingang

Live gezien door: