Just

Nederland

Justin Kniest (1969) is geen vreemde in de muziekwereld. Hij werd bekend als oprichter van Fabchannel.com. Met deze online concertzender namen Justin en zijn team meer dan 1000 concerten in Paradiso en Melkweg op. Wat veel minder mensen weten is dat Justin zelf ook muziek maakt. Vanaf jonge leeftijd speelt hij al gitaar en schrijft hij liedjes. Maar uiteindelijk heeft hij 50 jaar nodig gehad om de juiste woorden te vinden. Dark Days is de eerste van vele liedjes die de luisteraar deelgenoot maakt van JUST’s persoonlijke en eerlijke verhaal.

Als je luistert naar de muziek van JUST herken je direct de kwaliteit van de songwriting en de opnames uit de late 80-er jaren. De diepte in zowel de opnames als de mixen zijn ongeevenaard en doen je soms denken aan bands als Talk Talk. De songstructuren zijn een mix van Mike Lindup en David Sylvian, terwijl ze tegelijkertijd een plekje verdienen tussen het werk van meer hedendaagse songwriters als Thomas Dybdahl en Emmet Tinley. Al met al komt de muziek van JUST tot leven door de uitstekende performance van de diverse muzikanten en de warmte en transparantie van de analoge apparatuur die gebruikt is. Het maakt je nieuwsgierig naar de rest van JUST’s persoonlijke verhaal.

KOMENDE OPTREDENS VAN Just

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Just. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Just NIEUWS