Paul de Graaf

Nederland

Paul de Graaf
Sinds 1-1-2000 is Paul de Graaf professioneel zanger-gitarist, producer en presentator. Op eigen kracht leeft hij sindsdien van en voor muziek. Stoere jongensromantiek? Ja natuurlijk, maar het belangrijkste: Volg je hart en jaag je dromen na!

Optreden
Zijn Nederlandstalige nummers en positieve podium uitstraling brachten hem al naar menig huiskamer, kroeg, theater en festival. Paul rockte o.a. het Bevrijdingsfestival in Wageningen, Dicky Woodstock festival in Steenwijk, Appelpop in Tiel, de schouwburgen in Leiden, Nijmegen en Deventer, de Vereeniging in Nijmegen, 2x het Goffert Stadion en Ahoy' Rotterdam!

Releases
TIJD is het nieuwste album van Paul de Graaf. Een levenswerk waar hij maar liefst elf jaar aan wijdde. Met liefde gemaakt; intens, maar ook luchtig. Zowel muzikaal als tekstueel plaats het Paul de Graaf in de voorhoede van de Nederlandstalige muziek. Muzieksite Maxazine vergeleek de muziek van Paul de Graaf terecht met Blof en De Dijk.

OUDE OPTREDENS VAN Paul de Graaf

  • 05 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Paul de Graaf

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Paul de Graaf. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.