Rezult

Uit: Schijndel - Nederland

Rezult (voorheen Zult) is een Schijndelse band die in april 2002 werd opgericht. In korte tijd is rezult uitgegroeid tot een bekend fenomeen in de regio. Na hun succesvolle debuut-optreden op Paaspop 2002 is het balletje gaan rollen en stroomde er diverse optredens binnen. Om maar een aantal hoogtepunten te noemen: een uitverkocht City Theater in Schijndel , een overvolle resto-lounge op paaspop 2003, een spetterend optreden in openlucht-theater 'de Kersouwe' in Heeswijk-Dinther (voor- en naprogramma Rowwen Hèze) en natuurlijk niet te vergeten het optreden in manege ‘de Molenheide’ in Schijndel (voor- en naprogramma Golden Earring).
Rezult zet een aanstekelijke basis van stevige rock neer met hier en daar wat uitschieters naar reggae, ska en andere muziekstijlen. Aangevuld met een drie-koppige blazers-sectie zorgt dit voor zeer aangename vertolkingen van alom bekende klassiekers. Van covers worden Rezult-nummers gemaakt door er een flinke dosis eigen creativiteit op los te laten. Naast cover-werk komt ook eigen werk aan bod bij een avond Rezult.

Bart - Bas
Danny - Gitaar/Zang
Michel - Drums/Zang
Pieter - Altsax
Robbert - Trompet
Roger - Toetsen/Zang
Thom - Tenorsax

OUDE OPTREDENS VAN Rezult

  • 28 aug
  • 03 - 04   apr
  • 14 - 17   mei
  • 18 sep
  • 10 - 11   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Rezult

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Rezult. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Rezult

Rezult NIEUWS

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: