EMPIRE

EMPIRE is een energieke zevenkoppige coverband die met hun veelzijdigheid en knallende performance naam heeft gemaakt als de rock/pop sensatie van Overijssel! Deze groep ervaren muzikanten weet op elk feest hun enthousiasme over te brengen op het publiek met behulp van hun verrassende show waarin een originele keuze aan recente hits wordt afgewisseld met de echte klassiekers en, niet te vergeten, de echte feestplaten!

"Als publiekswinnaar van de Regio Oost Nederland finale in Poppodium Metropool in Hengelo en daarna als publiekswinnaar van de BENELUX Semi-Final in PARADISO Amsterdam stond 7-mans Pop coverband EMPIRE uit Dedemsvaart overtuigend in de BENELUX Grand Finale. In PARADISO liet de 7-mans formatie horen zich ontwikkeld te hebben tot een absolute topband. De band heeft het afgelopen jaar enorm hard gewerkt aan hun show en mag zich nu zeer zeker bij de top van de Nederlandse coverbands gerekend worden. In de BENELUX Grande Finale speelde EMPIRE op een technisch zeer goed niveau, met goede sounds en vooral een sterke repertoirekeuze zorgden voor een overtuigende show en boeiend optreden met een hoog entertainmentgehalte dat zeker werd beloond met een hoge score!"
- John van den Borne (The Clash Of The Coverbands)

De kracht en het unieke van EMPIRE is de variatie in de muziek, de extra toevoegingen zoals percussie en het plezier waarmee altijd weer een feestje wordt gebouwd met het publiek. De muziek is bekend bij jong en oud en daarom maakt het EMPIRE niet uit op welke gelegenheid of voor welk publiek het speelt! Een fantastische lichtshow & bijbehorende special effects zijn allemaal een vast onderdeel van een te gekke show!

OUDE OPTREDENS VAN EMPIRE

  • 25 apr `17
  • 07 mei
  • 09 jan
  • 09 jan `16

KOMENDE OPTREDENS VAN EMPIRE

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van EMPIRE. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN EMPIRE