013 organiseert festival voor Willem II

Door HarmG op 21 mei 2010 - 13:05 1 Voetbalclub Willem II verkeert in financieel zwaar weer. De Tilburgse popzaal 013 heeft in haar bezoekers en organisatie een aantal die-hard fans zitten en onderneemt actie. Op zondag 20 juni organiseert 013 een rock- en metalfestival waarvan de volledige entree opbrengst naar Willem II gaat.

Ondermeer Milkman en Southern Werewolf Farm hebben al belangeloos hun medewerking toegezegd, even als het personeel van 013. Meer bandnamen volgen nog.

Ook worden er op zondag 20 juni door de medewerkers van 013 duizenden bandshirts verkocht voor Tilburgs trots. De organisatie mikt op 400 bezoekers en € 5.000,- voor Willem II.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sonisphere20

BIG FOUR TIJDENS SONISPHERE OP WITTE DOEKOp dinsdag 22 juni delen de vier grootste metalbands, namelijk Metallica,...

amsterdamcomedy.jpg

WINNEN: 5X2 KAARTEN AMSTERDAM COMEDY FESTIVAL! Waar op 28 en 29 mei Landgraaf het toneel is van de crème de la crème der...

REACTIES

Avatar Esje
vr 21 mei 2010 13:33

Esje had ik niet ergens gelezen dat het een miljoenen-schuld betrof? Wel lief van ze, maar ik gok dat die 5000 euro niet echt veel verschil maken.

 0
Avatar Stofje
vr 21 mei 2010 13:43

Stofje Ach ja, de kruikjes. Alleen een slappe lul zeikt in een kruik, zei een wijs man ooit. Ongetwijfeld een NAC-supporter, maar dat zijn dan ook per definitie wijze mannen :-). Nee, serieus, de kruikjes zijn schattig en dienen daarom gered te worden, zodat ze in de marge, in een stadion gevuld met lege stoeltjes en passief publiek hun wedstrijdjes kunnen spelen tegen toppers als Top Oss, Fortuna Sittard, RKC en dat soort clubs, met gelijk aanzien als het onderwerp.

 0
Avatar BasP
vr 21 mei 2010 15:03

Wrong Tilburg? Gooien ze er niet een reunie-tje van Krezip tegenaan?

 0
Avatar bartjudo
vr 21 mei 2010 15:17

bartjudo Goed idee om ze te steunen!

 0
Avatar skraggy
za 22 mei 2010 11:04

skraggy Stofje schreef:
Ach ja, de kruikjes. Alleen een slappe lul zeikt in een kruik, zei een wijs man ooit. Ongetwijfeld een NAC-supporter, maar dat zijn dan ook per definitie wijze mannen :-). Nee, serieus, de kruikjes zijn schattig en dienen daarom gered te worden, zodat ze in de marge, in een stadion gevuld met lege stoeltjes en passief publiek hun wedstrijdjes kunnen spelen tegen toppers als Top Oss, Fortuna Sittard, RKC en dat soort clubs, met gelijk aanzien als het onderwerp.


Ondanks de slechte resultaten de laatste jaren blijven er iedere wedstrijd tussen de 10 en 13.000 supporters de wedstrijden bezoeken dus met die lege stoeltjes valt het wel mee!
Overigens is ook bij de wijze mannen uit Breda bekend geworden dat er 3 miljoen tekort is en dat er nog wat lijken in de kast zitten.

Benefiet is voor behoud van een stukje voetbal cultuur in Tilburg, belangrijk net zoals alle cultuur vormen in de stad!

 0
Avatar graspop20
za 22 mei 2010 17:44

graspop20 Misschien zetten ze textures neer, dan zou ik nog overwgen om te gaan. reunie van green lizard en FREUND hoppa:P

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.