Q-dance 2005

Door Marz667 op 07 januari 2005 - 23:47 1 In 2005 komen de vier grote feesten van Q-dance terug op de locaties waar ze in 2004 ook hebben plaatsgevonden. In het volgende persbericht worden een aantal punten duidelijk en bekend gemaakt.

In Qontrol 2012, 19 maart.
Voor In Qontrol zijn we alweer druk bezig met ons inleven in het nieuwe thema. 19 maart moet de dag worden waarop iedereen die in de RAI is zich in het jaar 2012 waant. Hoe zien feesten er dan uit? Als je nagaat hoe feesten er 7 jaar geleden uitzagen (1998 ) dan is het wel duidelijk dat er veel verandert is in die tijd. Vooral qua techniek en aankleding is het allemaal veel mooier en professioneler geworden.


Defqon.1, juni 2005, Almere strand.
Net zoals in 2003 en 2004 zal dit jaar weer het stevigste dance festival ter wereld plaatsvinden op het Almere strand. Dit jaar heeft Q-dance toestemming gekregen van de gemeente om een extra stuk van het strand in gebruik te nemen waardoor er ruimte is voor extra areas. In 2004 was Defqon 1 binnen 3 weken uitverkocht. Het feest was een groot succes met het hoogste buitenpodium (30 meter) wat ooit in Nederland was gebouwd. Het is de sport van Q-dance om elk jaar het vorige jaar te (proberen) te overtreffen.


Q-base, september 2005, Airport Niederrhein.
n 2005 vindt Q-base weer in september plaats. Dit keer zal het niet uitsluitend een nacht festival, maar en dag en nacht festival zijn wat om 12.00 uur ’s middags begint en tot 02.00 uur ’s nachts zal duren. Op deze manier hebben de bezoekers ‘the best of both worlds’ en is de in en uitstroom veel beter verspreid omdat niet iedereen tegelijk komt en tegelijk weggaat. Bovendien krijg je het terrein overdag mee en kan je ‘nachts genieten van de charme van een nachtfestival met laser en lichtshows. De exacte datum van Q-base zal later dit voorjaar bekend worden gemaakt, maar zal dit jaar niet samenvallen met andere grote feesten in Nederland zoals in 2004 wel het geval was!


Qlimax, november 2005, Gelredome.
Degene die in 2004 zijn geweest moeten maar oordelen…Voor ons was het in ieder geval het mooiste Q-dance feest ooit.
Dit jaar komt Qlimax weer terug in november in Gelredome. Degenen die nog willen nagenieten, of er helaas niet bij konden zijn omdat het uitverkocht was kunnen hier onze review lezen en zien.


Heineken Music Hall 2005.
Dit jaar zal de programmering van de Heineken Music Hall er anders uitzien dan voorgaande jaren. Houseqlassics komt 2 keer terug en er wordt ook meer plaats gemaakt voor Hardcore. Daarnaast zal er een nieuw concept worden gelanceerd waar we nu nog niets over kwijt willen. Elk HMH evenement wordt 10 weken van te voren aangekondigd dus dat geeft genoeg tijd om te beoordelen of je wilt gaan of niet.
Met de vaste uitmuntende ingrediënten die deze locatie te bieden heeft, is het voor ons een grote uitdaging toch elk evenement verassend en vernieuwend te houden.


Q-beach niet terug in 2005.
Tot slot wilen we alvast aankondigen dat Q-beach dit jaar niet meer terugkomt. Het strand van Bloemendaal is niet helemaal ons straatje. Net iets te hip. De gemeente was niet blij met al die ‘feestbeesten’ en onze buren waren ook niet altijd blij met ons geluid op 103 db. We hadden onze formule al enigszins aangepast, maar blijkbaar nog niet genoeg. Q-dance staat voor feest met hard geluid, als dat niet kan, dan maar niet. Jammer, we hebben een leuke tijd gehad, maar we kunnen onze afkomst niet nog verder verloochenen. We gaan op zoek naar een nieuwe plek, waar we wel kunnen doen wat we willen.


Rock Weekend

ROCKWEEKEND MAAKT LAATSTE NAAM BEKENDHet Rockweekend (America) heeft hun laatste naam bekend gemaakt. De...

PaaspopZieuwent.

MEER NAMEN VOOR PAASPOP ZIEUWENT 2005 De namen voor Zieuwentse PaasPop blijven maar stromen. Naast eerder bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.