Eerste naam Le Guess Who?

Door Emma op 26 mei 2010 - 14:11 1 Van 25 tot en met 28 november 2010 vindt alweer de vierde editie van het Canadese muziekfestival Le Guess Who? plaats. De locaties van het festival zijn verspreid door de binnenstad van Utrecht.

Le Guess Who? is ontstaan met als uitgangspunt het tonen van de creatieve Canadese muziekscene. Maar naast Canadese artiesten zijn er sinds 2009 ook andere internationale artiesten te bewonderen.

Vandaag is alvast de eerste artiest, die op het festival zijn aantreden zal maken, bekend gemaakt. De Amerikaanse band Swans zal op woensdag 24 november het Utrechtse festival openen in Tivoli de Helling. Voor het eerst sinds de jaren negentig gaat de "new wave" band dit jaar weer op tournee.

Kaarten voor het openingsconcert zijn te bestellen via de Tivoli website en kosten €25. Het concert van Swans begint om 20:15 en om 19:30 gaat de zaal open.Wolfmother live52

WOLFMOTHER ZEGT PINKPOP MOGELIJK AF [UPDATE 2]Gisteren heeft de Australische rockformatie Wolfmother een voorprogramma...

mysterynews.jpg

DANCE FESTIVAL MYSTERY LAND UITVERKOCHT Het festival Mystery Land heeft al jaren een denderende kaartverkoop, maar...

REACTIES

Avatar kosterlijk
wo 26 mei 2010 14:26

kosterlijk Woei!

 0
Avatar TAOS
wo 26 mei 2010 16:22

TAOS Was swans niet anti- new wave? en gaf zichzelf het termpje no wave?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.