Acties bij lancering Podiuminfo

Door Jazza op 13 januari 2005 - 15:45 1 ========deze actie is afgelopen=========

Om de opening van Podiuminfo goed in te luiden beginnen we meteen met het weggeven van een aantal dingen. Mocht je kans willen maken op een van de prijzen stuur dan voor 20 januari aanstaande een mailtje naar
acties@festivalinfo.nl met hierin je adres en de naam van de band, waarvan je de prijs zou willen winnen.

We hebben het volgende te verloten onder onze bezoekers:

Agresión – War Of Contradictions
In samenwerking met Agresión mogen we 15 exemplaren weggeven van hun nieuwste single.
Agresión is een band die voor de helft uit Venezuela komt en voor de andere helft uit Amsterdam. Opgericht in 1995 en uitgegroeid tot een metal band waar Nederland trots op kan zijn! Stonden in 2002 op de Localstage bij Ozzfest en daarnaast werd het podium gedeeld met Sepultura en Stone Sour.
Klik hier voor meer informatie over deze band.

Zoals te lezen valt in de Podiuminfo recensie:
“Beide zangers gaan in een non-tempo van grunt naar cleane zang en andersom. Ook muzikaal is er niks te klagen: geweldige drums! De dubbele basdrum wordt gebruikt zoals we dit gewend zijn bij grote namen, zoals een Slipknot.”
Klik hier om de totale recensie te lezen.Forcefeed – When Grey Becomes
In samenwerking met Avalanche-music mogen we vier exemplaren weggeven van deze cd.
Het Tilburgse Forcefeed is begin 2001 opgericht. De nu-metalband wordt vaak vergeleken met Slipknot, American Head Charge, Stone Sour en Mushroomhead.
Klik hier voor meer informatie over deze band.

Uit de Podiuminfo recensie:
“De mensen die nog steeds denken dat alle goede muziek uit het buitenland komt, lopen duidelijk een paar jaar achter. Forcefeed komt uit Tilburg en bewijzen met hun full-length debuutalbumWhen Grey Becomes dat bovenstaande stelling van geen kant klopt.”
Klik hier om de totale recensie te lezen.Mennen – Freakazoid
In samenwerking met Evenementenorganisatie Tijs Hofman Management BV mogen we vijf exemplaren inc. posters weggeven van deze cd.
De Limburgse rockband Mennen timmert sinds 1994 aan de weg. Getourd werd er in Frankrijk en Japan, maar helaas is de band in Nederland nog vrij onbekend.
Klik hier voor meer informatie over deze band.

Uit de Podiuminfo recensie:
“Dit soort bands zijn aan het uitsterven, en we kunnen erg blij zijn met dit hardrock kwartet. Mennen doet deze muziek nog echt eer aan. In een tijd dat emo– en poppunkbandjes uit de grond springen is het wel leuk om eens wat anders te horen. Het is overigens niet zo dat Mennen nog maar net ‘uit de grond is gesprongen’ ze maken namelijk al 11 jaar muziek en hopelijk zijn ze het nog steeds niet zat.”
Klik hier om de totale recensie te lezen.All For Nothing - Start at Zero
In samenwerking met AFN records mogen we een vijf maal deze cd (incl. stickers en button) weggeven aan onze bezoekers.
All For Nothing bestaat uit vier hechte vrienden, opgegroeid in de buitenwijken van Rotterdam en zijn in 2001 All For Nothing begonnen. Deze sterk gemotiveerde muzikanten spelen melodieuze up-tempo punkrock nummers met vingerbrekende hardcore riffs.
Klik hier voor meer informatie over deze band.

Uit de Podiuminfo recensie:
Dit langverwachte debuut klinkt namelijk lekker rauw en snel. Muzikaal gezien lijkt AFN wel wat weg van de oude Heideroosjes, maar dan wel met twee keer zo snelle gitaren.
Klik hier om de totale recensie te lezen.Smogus - No Matter What The Outcome
In samenwerking met The Electric Co. mogen we een t-shirt en tweemaal de laatste cd van Smogus weggeven.
Smogus hebben sinds 1995 veel succes met hun 'Xplo-core'. Een zelfverzonnen term, voor hun Nu-metal-meltingpot van Hardcore, metal en hip-hop.
Klik hier voor meer informatie over deze band.

Uit de Podiuminfo recensie:
“Natuurlijk is het nummer waar de band ‘bekend’ mee is geworden ook terug te vinden op dit debuut, Nasty. Mocht je dit nummer helemaal geweldig vinden dan zit je in ieder geval bij deze cd goed”
Klik hier om de totale recensie te lezen.


Liftid - Stars and Lions
In samenwerking met Liftid mogen we vijf exemplaren weggeven van de laatste cd van Liftid.
Dynamiek, zomer, energie, feesten, agressie; allemaal trefwoorden die in iemand boven komen tijdens een optreden van Liftid. Liftid is een band die sinds begin 2001 haar definitieve vorm heeft aangenomen en sindsdien met grote regelmaat het podium heeft betreden, waaronder Pinkpop 2003. Klik hier voor meer informatie over deze band.

Uit de Podiuminfo recensie:
“Na Stars And Lions goed te hebben beluisterd, kan ik niet anders concluderen dat dit een prima cd is. Daar komt nog bij dat deze band uit ons eigen kleine kikkerlandje komt. Dit is dus sowieso al verplichte kost voor de alternatieve muziekliefhebber. Je krijgt er geen spijt van deze cd in huis te halen. Keep up the good work guys!”
Klik hier om de totale recensie te lezen.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGiro555denhaag

BENEFIETFESTIVAL VOOR AZIË IN 013Op zondag 16 januari zal in 013 Tilburg een benefietfestival worden...

Megafoon

FESTIVALINFO LANCEERT PODIUMINFO.NL Vandaag, donderdag 13 januari 2005, vindt de lancering van de website...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.