Feest In Het Park affiche bijna compleet

Door Emma op 11 juni 2010 - 16:42 1 Het Feest In Het Park, dat van 12 tot zondag 15 augustus plaatsvindt in het Belgische Oudenaarde heeft zijn affiche bijna compleet. Eerder al kondigde de organisatie aan dat o.a. Orbital, Fun Lovin Criminals, Das Pop, Just Jack en Vive La Fête op het programma staan.

Vandaag werd daar weer een hele reeks aan toegevoegd: The Raveonettes, Shameboy, Stijn, Disko Drunkards, The Glimmers, Customs, Partyharders Squad, Sound of Stereo, Mish Mash soundsystem, Villa, Maxim Lany, Netsky en Sicko ft. Mc Mush zullen ook naar het festivalterrein afreizen.

Vroege beslissers kunnen nog tot en met 14 juni een weekendticket voor 52 euro aanschaffen. Vanaf 15 juni komt daar 10 euro bij en vanaf 15 juli kost een ticket onherroepelijk 72 euro. Tickets zijn verkrijgbaar in een van de vele Dexia Ticketshops, bij Free Record Shop of via de festivalwebsite.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefZwarte Cross6

KAARTVERKOOP ZWARTE CROSS GAAT HARDHet gaat hard met de kaartverkoop van Zwarte Cross. Op dit moment is 90% van...

Festivalinfo logo nieuw

FOTOREPORTAGES VAN DE MOOISTE FESTIVALS EN CONCERTEN Het Festivalseizoen is in volle gang en uiteraard is Festivalinfo overal bij...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.