Literatuurprogramma Lowlands rond

Door Emma op 16 juni 2010 - 12:00 1 Op Lowlands kun je naast muziek ook terecht voor voor comedy, theater, dans, film, video, literatuur en kunst. Vandaag heeft de organisatie het gehele literatuurprogramma bekend gemaakt en het programma ziet er als volgt uit:

Literatuurfans kunnen hun lol op met het literatuurprogramma in de Lowlands Bookstore (@ ogoNONogo). Dit jaar tref je daar bijvoorbeeld Joris van Casteren die niet alleen over Lelystad vertelt rond zijn gelijknamige boek, maar ook nog een bustour naar Lelystad begeleidt. Je kunt leren 'Omdenken' met Berthold Gunster of samen met Erik van Muiswinkel, Maarten Spanjer en de redactie van Propria Cures de Heilige Mis bijwonen.

Ook zijn er optredens rond '15 jaar Rode Zeep', Poetracks en het project Asfaltfeeën en voordrachten door TXT-auteurs. De Open Dichtbus doet halte Lowlands aan en er wordt met Giel Beelen radio gemaakt door de Nightwriters (o.a. Kluun, Saskia Noort, Tommy Wieringa en Aaf Brandt Corstius).Lots Festival39

LOTS FESTIVAL AFGELAST WEGENS TEGENVALLENDE...Het LOTS Festival , dat op 27, 28 en 29 augustus plaats zou vinden op...

metal_news_fingers.jpg6

ADV: DE AARD VAN HET FEESTJE: METALHEADS Wat maakt een goed feest precies een goed feest? In de videoreeks 'De aard...

REACTIES

Avatar jopkop
wo 16 jun 2010 18:52

jopkop Rock 'n Roll!

 0
geen avatar
wo 16 jun 2010 22:47

TerrorTed Zeker weten!!!!

 0
Avatar Guidovm
do 17 jun 2010 10:41

Guidovm sorry maa rik vind dit totaal niet boeiend! Was al blij dta ik geen boeken hoefde te lezen na de middelbare school en al helemaal geen Franse of Duitse meer!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.