Veel theater op Zwarte Cross 2010

Door HarmG op 18 juni 2010 - 15:47 1 Het theaterprogramma van het Zwarte Cross Festival maakt dit jaar een grote stap vooruit. Zo zijn er nieuwe programmaonderdelen, zoals poëzie, literatuur, kinetic art en beeldende kunst toegevoegd en is de hoeveelheid theater sterk toegenomen. Op Zwarte Cross zijn meer dan duizend theaterartiesten te bewonderen.

Een belangrijk onderdeel hierin is Maatwerk. De theatercommissie Zwarte Cross verzint veel theater zelf en zoekt hierbij professionele acteurs om dit unieke maatwerk eenmalig uit te voeren op de Zwarte Cross. Voorbeelden van maatwerk zijn dit jaar: de Veldrijders, Zwarte Cross Airport, Zwarte Cross tandarts Gerrit Wolsink, de Achterhoekse Roofridders en het geheim van de Ravenhorst en de Witte Wieven door Raaftheater, het Zwarte Cross museum, Blok op Wielen en de Zwarte Cross CSI.

Natuurlijk is er ook veel muziek en motorgeweld op Zwarte Cross. Kijk hier voor al onze Zwarte Cross 2010 informatie.pukkelpop2010news.jpg13

BROKEN BELLS EN MEER VOOR PUKKELPOPDe organisatie van Pukkelpop doet op deze vrijdagmiddag ook nog een duit in...

Jack Daniels Logo2

ADV: WIN KAARTEN VOOR DE BESTE EUROPESE FESTIVALS... Al vanaf het eerste uur in Lynchburg is Jack Daniel’s verbonden aan muziek....

REACTIES

Avatar Spicy_McHaggis
vr 18 jun 2010 19:24

Spicy_McHaggis hoe zit da met camping 85 euro?? (op site)
kwil combi gaan met gewoon tentje ...
zit de camping dan in da ticket of moet ik 85 betale voor camping? (wa dus een beetje veel te veel zou zijn)

 0
Avatar Iksie
vr 18 jun 2010 19:28

Iksie voor 85 euro heb je 4 dagen camping + 3 dagen festival!

 0
Avatar heshusius
vr 18 jun 2010 21:24

heshusius blokken schem bekend
hebben ze airbourne gelijk staan met een coverband van ac/dc is dat niet het zelfde? en een beetje sneu voor coverbandje?

 0
Avatar Minck
vr 18 jun 2010 22:09

Minck Nee niet sneu, de standaard boer die er komt gaat alleen naar cover bandjes toe. Verder zien ze niks is alle jaren zo.:)

Dus iedereen tevreden das het mooiste aan dit festival.

 0
geen avatar
zo 20 jun 2010 15:47

TerrorTed heshusius schreef:
blokken schem bekend
hebben ze airbourne gelijk staan met een coverband van ac/dc is dat niet het zelfde? en een beetje sneu voor coverbandje?


Airbourne is zeker niet een ac/dc coverband, de sound is een beetje hetzelfde, maar daar houdt alles wel zo'n beetje bij op.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.