Incubate presenteert negen nieuwe acts

Door Emma op 25 juni 2010 - 10:52 1 Het is weer zover! Er zijn weer enkele namen toegevoegd aan de line-up van Incubate. Op woensdag 15 september staan het Ierse Drainland en het Nederlandse Expulsion op het programma. De line-up van vrijdag 17 september wordt aangevuld met het Britse El-B en op zaterdag zullen het Noorse Serena-Maneesh en de Britse Jakes naar Tilburg afreizen.

Aan de zondag zijn maar liefst vier namen toegevoegd; de rockers van Gadget en Part Chimp verzorgen het harde geluid en The Rott Childs komen langs voor een flinke portie rock 'n roll. Ook Raymond Dijkstra & Af Ursin zullen op zaterdag het festival aandoen.

Een passepartout voor het festival, dat van 12 tot en met 19 september plaatsvindt, kost €45,00. Een dagticket voor maandag t/m donderdag kost €10,00 en dagtickets voor vrijdag tot en met zondag kosten €17,50. Tickets zijn te koop via de website van het festival en bij alle BelCompany winkels.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



glastonburyfestivalnews4

VOLG GLASTONBURY OP TELEVISIEVind je een vliegticket naar Engeland te duur en wil je toch meegenieten van...

Festivalinfo logo nieuw1

FESTIVALINFO ZOEKT MEDEWERKERS/STAGIAIR(E)S Voor de websites Podium- en Festivalinfo we een aantal nieuwe medewerkers!...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.