Comedyprogramma Pukkelpop bekend

Door Emma op 28 juni 2010 - 11:27 1 Naast muziek moet er natuurlijk ook gelachen worden op Pukkelpop. Net als de voorbije jaren opent de Wablief?! tent daarom dagelijks haar deuren met twee uur comedy.

Op donderdag 19 augustus presenteert MC David Galle, winnaar van de Comedy Casino Cup 2009, drie top comedy acts uit binnen- en buitenland. Zo zal het duo Ter Bescherming van de Jeugd opnieuw naar Pukkelpop afreizen. Ook de Canadees Glenn Wool, die eerder al te zien was op Glastonbury en andere UK festivals, is van de partij. De donderdag wordt onder het motto “opposites attract” afgesloten door Han solo (het extreem rechtse alterego van Han Coucke) en het Arabische Hakims of Comedy.

MC Bart Cannaerts is de host op vrijdag 20 augustus. Deze dag staan Freddy De Vadder en de ene helft van het Canvas-programma ‘Zonde van de zendtijd’-duo Henk Rijckaert op het programma. Afsluiten doet Comedian-Mentalist Gili met zijn hilarische mix van verbazingwekkende absurditeiten, mentale psycho-stunts en visuele comedy.

Zaterdag 21 augustus is nieuwkomer Steven Mahieu de gastheer. Hij brengt onder andere de hoogst eigenzinnige Bert Gabriëls mee. Uit de Verenigde Staten komt Jamie Kilstein die wel eens de Bill Hicks van de 21ste eeuw wordt genoemd. Thomas Smith, dit jaar voor de tweede keer op Pukkelpop, sluit het rijtje af.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



baroegopenairnews.gif

PROGRAMMA BAROEG OPEN AIR COMPLEETMet de toevoeging van Highway Chile, The Wounded en N3rse is het...

graspopmm.gif17

EXPLODERENDE GASFLES, WATERKANONNEN EN 130.000... Na drie snikhete dagen mag de Amerikaanse band Kiss zondagavond de vijftiende...

REACTIES

Avatar Corwinii
ma 28 jun 2010 19:07

Corwinii gaat hier eigenlijk ooit wel eens iemand naartoe? #durftevragen

 0
Avatar hansjuvefan
ma 28 jun 2010 20:11

hansjuvefan Ik denk van wel. Anders zouden ze het toch niet blijven doen?

 1
geen avatar
ma 28 jun 2010 20:36

bompalia natuurlijk wel
die comedy staat altijd in de wablief-tent (rond de middag) en de keren dat ik niet te lui was op nog op de camping te blijven hangen, zat de tent altijd stampvol.

vorig jaar nog een heel optreden van alex agnew lang staan aanschuiven buiten de tent.
we hebben dan maar zelf de grapjas staan uithangen tussen het volk :D

 0
geen avatar
ma 28 jun 2010 20:37

bompalia vrij slap comedy-jaar trouwens, maarja... dit is ook niet dé reden waarom mensen naar pukkelpop komen natuurlijk

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.