Drie grote party's rond veertigste verjaardag Vorst Nationaal

Door Marz667 op 01 juli 2010 - 15:26 1 Om de veertigste verjaardag van Vorst Nationaal te vieren, lanceert de concertzaal onder het motto 'We Want More' drie grote party's. Met 'More summer, the party' op 1 en 2 oktober wordt het startschot gegeven voor het feestjaar. Vorst Nationaal belooft in zijn aankondiging een ongelooflijke line-up en topambiance en een nieuw partyconcept, nooit eerder vertoond in Vorst Nationaal.

Tickets zijn te koop via de website wewantmore en Vorst Nationaal is naar eigen zeggen nog twee andere concepten naast 'More summer, the party' aan het uitwerken. Daarover zal pas later gecommuniceerd worden.

Buurtbewoners zullen volgens Vorst Nationaal geen last ondervinden van de evenementen. Via een mobiliteitsplan worden parkings voorzien aan de invalswegen buiten het centrum van Vorst. Feestgangers zijn verplicht om hun voertuig achter te laten op die beveiligde parkings en via shuttlebussen naar de verjaardagsevenementen in Vorst Nationaal te pendelen. Ook bezoekers die voor openbaar vervoer kiezen, zullen die shuttlediensten kunnen gebruiken.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



RageofDestructionnews

VIJF NIEUWE NAMEN RAGE OF DESTRUCTIONHet uit Limburg afkomstige metalfestival, Rage Of Destruction komt weer met...

marathonnews

24-UURS BANDMARATHON IN BAZART TE DEN HAAG Van 1 op 2 oktober vindt de Bandmarathon 2010 plaats in Bazart in Den Haag....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.