Jubilerend Bospop met 28.000 bezoekers

Door Marz667 op 13 juli 2010 - 13:16 1 Jubilerend bluesrockfestival Bospop in Weert is dit weekeinde bezocht door zo'n 28.000 muziekliefhebbers. Dat maakte een tevreden organisatie bekend.

Bospop bestaat dit jaar dertig jaar en verkaste naar een groter veld om meer fans te kunnen verwelkomen.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNorth sea jazz 20101

70.000 BEZOEKERS EN NIEUWE DATUM NORTH SEA JAZZ70.000 bezoekers hebben het afgelopen weekend hun weg gevonden naar het North...

Zwarte Cross8

ZWARTE CROSS ONHERSTELBAAR BESCHADIGD EN RUIM... Er is door het noodweer van maandag meer dan een miljoen euro aan schade...

REACTIES

geen avatar
di 13 jul 2010 13:55

warrior Na 10 jaar Bospop durf ik te stellen dat het festival zijn charme wel kwijt is.
Kennelijk moet het altijd maar groter en dus duurder!!! Wel top dat er vrijdagavond wat te doen was. Belachelijk dat er vrijdag GEEN taxi's en pendelbusjes naar de het festival terrein mochten. Een drama om in de hitte zo'n eind te moeten lopen naar de camping.

 0
Avatar wokkel
di 13 jul 2010 14:55

wokkel Een beetje meer schaduw was ook wel op zijn plaats geweest in die grote wei. Een parasolletje hier en daar was geen luxe geweest

 0
geen avatar
di 13 jul 2010 17:11

henkvalk We misten de gezellige tent op de camping waar je lekker kon ontbijten en met name kon feesten na het festival. Afstanden waren groot en de leuke intieme sfeer is het zeker kwijt. Qua grootte een stuk vooruit gegaan, maar qua organisatie, vriendelijkheid etc. hard achteruit.

 0
Avatar Delta
di 13 jul 2010 18:04

Delta 28.000 bezoekers waarvan 10.000 "vrijwilligers".

Ergens bekruipt me het gevoel dat "wij" ook voor de entree betaald hebben van de mensen in het paars. Want ze mogen dan wel moeten werken voor hun ticket, maar 3 x 15 minuten de wc's schoonmaken per dag vind ik dan weer geen werken.

Pluspunt: De lekkere chicks in het blauw die rondliepen met zonnebrandcrème (met name Eline, het zwarte schaap van de familie)

 0
Avatar TrentRez
di 13 jul 2010 18:13

TrentRez Was weer een super leuk festival en heb genoten.

Op het oude terrein had je ook amper schaduwplekken, dus dat is niet anders dan tov voorgaande jaren.
Er was trouwens een monster tent die op het festivalterrein stond. Ben er een paar keer gaan zitten om te on-zonnen en was steeds plek zat.

Puntje van kritiek heb ik trouwens nog wel. De muziek op het hoofdpodium stond echt te hard.
Zelfs als je ter hoogte van de in/uitgang stond moest je oordoppen in doen.
Bij voorgaande edities had ik geen oordoppen nodig als ik ter hoogte van de tent stond en er speelde een band op het hoofdpodium.
Dus een plek achter op het terrein om rustig met iemand te kletsen als er een band op het hoofdpodium optrad was amper mogelijk wat ikzelf heel erg jammer vond.

Maar zoals gezegd verder alles super leuk en gezellig en op naar de volgende editie van Bospop.:-)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.